reisalbum

jouw reis in een prachtig boek

"Wooow, fantastisch, echt waar! He-le-maal wat ik voor ogen had, maar nooit zelf had kunnen realiseren. Perfecte weergave van onze reis. We zijn er zo gelukkig mee! Echt helemaal top! Superhard bedankt!!"

Ellen over haar reisalbum van hun reis naar Japan, 2023

Jij uploadt alle foto's van jullie reis naar een gedeelde map in de cloud. Ik leg je precies uit hoe je dat moet doen. Je hoeft vooraf geen selectie te maken, dat doe ik voor jou!

Hoe doe ik dat,
een reisalbum maken voor jou?

stap 1

Ik plan een korte videocall met je in zodat ik een beetje context krijg bij jouw foto's: wat waren belangrijke momenten of plaatsen, zijn er bepaalde klemtonen die je wil leggen,...

stap 2

stap 3

stap 4

stap 5

Ik ga aan de slag met jouw boek. Ik maak de selectie van welke foto's er in komen, ga alle foto's editen tot een mooi geheel en maak een tijdloos ontwerp.

Ik stuur je het digitale ontwerp door. In deze fase maken we nog wat keuzes qua look and feel van het album. Je mag gerust aangeven als je nog dingen gewijzigd wil zien.

Ik stuur alles naar de drukker en twee weken later krijg je jouw reisalbum bij je thuis geleverd. Uitpakken en genieten!

Een reisalbum is een tijdcapsule die je terug katapulteert naar je reis en alles wat je toen gezien, gedaan, geproefd en ontdekt hebt. Zalig om door te bladeren.

Voor een reisalbum kies ik bewust voor een type fotoboek met stevige, vlakliggende pagina's. Doordat de pagina's lay-flat zijn, vallen ze mooi open en kunnen foto's doorlopen over de naad. Dat geeft een prachtige, luxueuze uitstraling. De harde kaft is duurzaam en tegen een stootje bestand. In het album zijn maar liefst 80 pagina's inbegrepen, ruim genoeg voor een uitgebreide weergave van je reis.

Lijkt het je de max om de herinneringen aan je reis te bundelen in een fotoalbum, maar heb je simpelweg niet de tijd, energie of goesting om er zelf een maken? 

Ik neem het met heel veel plezier voor je uit handen. Laat mij het werk maar doen. Want fotoboeken maken, dat is mijn dingetje. Na aankoop krijg je van mij binnen de 2 werkdagen een mailtje en loods ik je doorheen het hele proces. We gaan er iets moois van maken!

bestel je reisalbum

De foto's van jullie reis worden niet zomaar opgeslokt door de rest van de foto's op je telefoon, maar krijgen een eigen plekje: in een prachtig reisalbum om te koesteren.

Zeker, geen zorgen. Of je nu gefotografeerd hebt met een semi-professionele camera of met je telefoon, de kwaliteit gaat sowieso goed genoeg zijn om in een album te zetten. Maar ik begrijp wat je bedoelt, je wil een mooi boek. En daarin volg ik je volledig. Daarom ga ik elke foto individueel bewerken. Sommige foto’s worden in zwart-wit gezet, als dat mooier uitkomt in het geheel. Ik pas de belichting en het contrast aan, om de foto’s nog meer te doen opleven. En zo zorg ik er ook voor dat ze onderling meer matchen, wat een rustig geheel geeft. Beroepsmisvorming. :)

Zijn onze foto's wel mooi genoeg voor in een reisalbum?

Nadat je alle foto's in de gedeelde map gezet hebt, plannen we een korte videocall in. Je kan dan wat meer vertellen over de foto's en de reis, zo krijg ik een beetje meer context. Ik maak daarna een selectie van foto's zodat die samen het verhaal van jullie reis vertellen. Kom je in het digitale ontwerp een foto tegen die je liever niet in het boek wil, dan vervang ik die gewoon.

Wat als jij foto's selecteert voor in ons reisalbum die ik helemaal niet zo leuk vind?

Ik maak voor jou een reisalbum op maat voor € 545. Je krijgt dan een lay-flat album van 25x20, met 80 pagina's. In de prijs zit alles inbegrepen: het selecteren en bewerken van de foto's, het ontwerp van je album, de druk en verzending. Meer pagina's kan ook voor een meerprijs. Het maximale aantal pagina's voor dit type album is 110.

Hoeveel kost zo'n reisalbum?

Standaard voorzie ik 80 bladzijden voor het reisalbum dat ik voor jullie maak. Ik reken ongeveer het driedubbele van het aantal pagina's om het aantal foto’s in het boek te bepalen. Zo weet ik dat de lay-out luchtig genoeg blijft. Wil je graag meer bladzijden, dan kan dat perfect voor een meerprijs.

Hoeveel foto's komen er in het reisalbum?

Het spreekt voor zich dat ik jouw foto's die je in de gedeelde map zet enkel en alleen gebruik voor dit project. Nadat het boek volledig klaar en in jouw handen is, verwijder ik alle bestanden van mijn harde schijf en kan je de gedeelde map weer privé zetten zodat ik geen toegang meer heb. Het ontwerp van jouw reisalbum zelf houd ik wel bij, zodat jij altijd een extra exemplaar kan bestellen in de toekomst, mocht je dat willen.

Wat met de privacy van mijn foto's?

veelgestelde vragen

Laat mij het werk doen. Zodat jij je kan doen wat echt telt: het letterlijk vastpakken van je herinneringen en er van genieten.

bestel je reisalbum